9
5 replies
|
+5

আপনার প্রিয় ডেজার্ট কি?

Translated by:

6
12
5 replies

Ben tatlıyı hiç sevmezken, çok sever hale geldim şuan en sevdiğim tatlı antep fıstıklı baklava :)

You must be logged

Login
9

ooo antep fıstıklı baklava Türkiye'de en ünlü tatlılardan biri. Bende çok severim.

8

Probala sam baklavu sa pistaćima kada sam bila u Turskoj. Preukusna je! Takođe sam jela dezert koji se zove "kunefe" (ne znam da li sam ispravno napisala). Malo mi je bio neobičan jer je sa sirom,ali je jako ukusno!

9

Jejena evet doğru yazdın. Ama künefeyi bilmene açıkçası şaşırdım, Ben bile 15 yaşındayken ilk defa yemiştim :))

8

@Taner,i ja sam probala kunefe prvi put tek prošle godine :) Predivno mi je! Veoma neobičan sastav. Našla sam recept kako se pravi,ali ovde u srbiji ne mogu da pronađem sve potrebne sastojke. Možda postoje neki zamenski sastojci,ali mislim da u tom slučaju ukus nebi bio isti. A ja ne želim da ga pokvarim svojim eksperimentisanjem :)))

9

Künefe'nin pizza gibi kendine özel fırında pişmesi gerekiyor. Türkiye'de de evde yapılmaz. Bence de deneyimi bozmamak için yapmamalısın:))

7
1 reply
|
+1

Setelah makan, aku biasanya suka untuk mengemut permen. Sangat simpel! :D

You must be logged

Login
9

Çok güzel seni mutlu olmak çok kolay :)

3
1 reply

I love ice cream! I think it's my favorite dessert, but fruit salad is a close second!

You must be logged

Login
9

Dondurma benim de favori lezzetlerimden biridir. Özellikle İtalyan dondurması. Sen hangi ülkede yaşıyorsun?

6
5 replies
|
+1

আমার প্রিয় ডেজার্ট হতে হবে খির। এটি পেট ভরে খাওয়ার পরে স্বর্গের মত স্বাদ.

You must be logged

Login
12

İlk defa duyuyorum. neyden yapılıyor?

6
|
+1

মূল উপাদান হল চাল, দুধ, চিনি, এলাচ, গুড়, জাফরান, পেস্তা বা বাদাম। আপনার ইউটিউবে টিউটোরিয়াল সন্ধান করা উচিত এবং এটি নিজে তৈরি করার চেষ্টা করা উচিত। এটা আপনার জীবন বদলে দেবে হাহাহা।

9

Bende ilk defa duyuyorum. İnternetten baktım gerçekten çok lezzetli görünüyor.

6
|
+1

এটা সুস্বাদুও।

8

U Srbiji postoji sličan desert,zove se "Sutlijaš". Osnovni sastojci su mleko,pirinač i šećer,a ovo ostalo što si ti nabrojao može se dodavati po ukusu. Ja,na primer,dodajem cimet ili kakao. Često ga pravim. :)

8
4 replies

Volim da pravim razne deserte,torte,kolače...ali moj najomiljeniji desert je oduvek bio sladoled :)

You must be logged

Login
9

Bende dondurmayı çok severim. Özellikle İtalya'da yediğim dondurmayı unutamıyorum. Gerçekten de dondurma konusunda çok başarılılar.

8

Oh,da. Italijani su veoma poznati po pravljenju sladoleda. I njihov sladoled važi za jedan od najboljih na svetu.

6
|
+1

আপনার মন্তব্য পড়ার পর, আমি ইতালিয়ান আইসক্রিম ট্রাই করতে চাই.

12

Ben de :))