9
2 replies
|
+2

আপনার প্রিয় পশু কি?

Translated by:

6
12
7 replies

Köpekleri çok seviyorum. Gerçekten iyi bir dost. Bunun dışında onlarla vakit geçirmekten çok keyif alıyorum. Bazı akrabalarımın köpekleri var. Ve bence onlar gerçekten çok şanslı. Bizim apartmanımızda beslenmesi ne yazık ki yasak :( Bu yüzden sahiplenemiyorum. Ama küçüklükten beri köpek beslemeyi çok istedim.

You must be logged

Login
8

I ja najviše volim pse. Generalno,volim životinje,ali pas mi je najomiljenija životinja. Kada sam bila dete,stalno smo imali pse i držali smo ih kod bake i dede jer su oni imali kuću sa velikim dvorištem pa je bilo dovoljno prostora. Ali sada,pošto živim u stanu,nemam mogućnosti da držim psa. Nadam se da ću imati kuću i dvorište,i tada ću moći da nabavim psa.

12

Umarım bir gün hayal ettiğin eve sahip olabilirsin. Çünkü çocuklar açısından da bence hayvanlarla büyümek oldukça faydalı :)

9

Tabiki köpek popüler cevaplardan biri olacak. Bende çok severim ayrıca biraz daha farklı olarak pandalar diyebilirim:)

12

Hahaha ben de pandaları çok severim. Hatta bir ara Hong Kong'ta bakıcı aranıyordu. Çok da güzel bir maaş veriyorlardı. Ailem burada olmasa gerçekten isteyebilirdim :)

8

Volela bih da imam neku divlju životinju za ljubimca :)))) Na primer-malo meče ili malog lava,i ako može da ostane tako mali hahahaha :)))

9

hahaha haklısın. Ben küçük kalacaklarını bilsem, kesinlikle köpek yerine aslan beslerdim.

8
|
+1

Zanimljivo bi bilo imati malo slonče :)))

6
6 replies
|
+2

আমার একটি বিড়াল আছে এবং আমি এটি খুব পছন্দ করি। তাই আমি বলব বিড়াল আমার প্রিয় প্রাণী।

You must be logged

Login
9

Ben kedilerden biraz korkuyorum. Bir yerde otururken (restaurant vb.) aniden geliyorlar, ayağıma dokunuyorlar vs. Bu beni çok korkutuyor. Ama sevebilmeyi çok isterim.

8

Da li je istina da mačke mogu da osete šta čoveka boli? Na primer,čula sam da ako imaš bolove u stomaku,mačka će često dolaziti i želeti da ti legne na stomak,kao da oseti da te boli? I izvlačiće tu "negativnu energiju".

6
|
+1

আমি "নেতিবাচক শক্তি" আঁকার বিষয়ে জানি না, কিন্তু আমার বিড়াল বুঝতে পারে যখন আমি অসুস্থ বা মন খারাপ করি। সে আমার কাছে আসে, আমার সাথে বসে এবং যখন আমি মন খারাপ বা অসুস্থ বোধ করি তখন আমাকে তাকে পোষাতে দেয়।

8

Da,verujem da mačke imaju to neko 'posebno čulo' i da mogu da osete kada se čovek(a posebno njegov vlasnik) ne oseća dobro. Moj suprug je dugo imao mačku i držao je u stanu,živela je sa njim. Kada je išao u inostranstvo da radi,mačku je odveo kod svojih roditelja i ona je tamo i dan danas. Oni imaju veliko dvorište i bolje joj je tamo. Mačka se stalno penje i hoće da sedne kod moje svekrve u krilo i tako joj se sklupča na stomak,a ona stalno govori da je to zbog toga što mačka može da oseti da je boli stomak.

9

wow kedilerin bu kadar hissiyatlı olduklarını bilmiyordum. Çok şaşırdım.

6
|
+1

আমি নিশ্চিত যে এই কারণেই বিড়ালটি তার কোলে বসতে চায়। এছাড়াও, আমি শুনেছি যে পোষা বিড়াল মানসিক চাপ কমাতে পারে।