Ich habe vor, für...
আমি সম্ভবত স্পেন বেছে নেব কারণ সেখানে অনেক সুন্দর জায়গা রয়েছে এবং লোকেরা অনেক মজার করে।
Öyle mi? Aslında İspanya'yı tercih etme imkanım oldukça yüksek. Polonya, İspanya ile direk anlaşmamız var. Eğer farklı bir yere gitmek istersem de kabul edecek bir üniversite bulmam gerekli. Ben de İspanya'ya daha yakınım.
Hahaha. İlk başta ben de gitmemin zor olduğu bir yere örneğin Amerika'ya falan gitsem diye düşündüm. Ya da farklı bir yer olsa Bali vs. gibi. Ama ne yazık ki Avrupa ülkesi olması gerekiyor. :)) İnşallah başka bir zaman kendim gezebilirim diğer merak ettiğim yerleri :)
Sigurna sam da postoje i mnoge evropske zemlje u kojima bi ti bilo lepo :) Usput rečeno,uvek možeš da dođeš u Srbiju,ja ću ti biti vodič :)))
Sen gezdireceksen erasmus ile olmasa bile gelirim Jelena :) Çünkü bir ülke veya bir şehir bana göre en iyi orada yaşayan insanlarla gezilebiliyor. Ayrıca çok da keyif alırım :) Eğer sen de Türkiye'ye tekrar gelirsen ben de seni gezdirmek isterim.
@Bengisu,slažem se sa tobom. U svakom slučaju će ti najbolji vodič biti upravo onaj ko živi tu. Ako budem u prilici i ove godine dolazi u Tursku :)
Kesinlikle yemek tercihi bile bu sayede farklılaşabilir. Çünkü o ülkeye ilk kez gelen biri yanlış bir yemek tercihi veya yanlış bir restaurant tercihi yapabilir. Ama orada yaşayan biri nerede güzel yemek yenileceğini bilir.