Welcher Film ist...
Teško bi mi bilo da se odlučim samo za jedan film,ima ih više uz koje sam se baš onako ismejala. Recimo,'Američka Pita',ima više delova i svi su mi bili smešni.
Super mi je i film 'Taksi',i to prvi deo je najsmešniji. To je francuski film iima takođe više delova ali je meni ovaj prvi bio ubedljivo najbolji.
Pogledaj obavezno kad budeš imao vremena. Ali kreni od prvog dela. Meni je prvi deo najbolji :)
3İdiots filminde çok eğlenmiştim. Aamir Khan'ı çok severim. Hint filmlerini de severim. Bana çok komik gelmişti :) Uzun bir film olmasına rağmen sıkılmadan izleyebilmiştim.
হা হা হা আমার থেকে একই. আমি গত সপ্তাহে এটি আবার দেখেছি এবং এটি একটি ক্লাসিক চলচ্চিত্র। এটি প্রায় প্রতিটি দেখার সাথে আরও ভাল হয়
হ্যাঁ, এটা একটা ভালো সিনেমা। যদিও দ্বিতীয় ও তৃতীয় মুভিটা আমার খুব একটা ভালো লাগেনি।
U većini slučajeva,kada sam gledala neki dobar film koji mi se baš jako svideo,ispostavi se da je uvek najbolji prvi deo. Nekako najbolji utisak ostavi na mene.
প্রথম সিনেমা সবসময় সেরা হয়. লেখকরা প্রথম চলচ্চিত্রের জন্য একটি স্ক্রিপ্ট লেখেন এবং বেশিরভাগ ক্ষেত্রেই সিক্যুয়েলগুলি প্রথম চলচ্চিত্রের জনপ্রিয়তা থেকে অর্থোপার্জনের জন্য লেখা হয়।