Wenn Sie mit...
Isto i ja! Zaista je volim kao glumicu i vrlo mi je simpatična! Ne znam kakva je kao osoba u stvarnom životu,ali volela bih da je upoznam.
হ্যাঁ, সে খুব সুন্দর। আমি যখন প্রথমবার "ফ্রেন্ডস" দেখছিলাম তখন আমি তার উপর ক্রাশ খেয়েছিলাম। এটা অনেক বছর আগে ছিল এবং তিনি এখনও খুব সুন্দর.
Obožavala sam sve glumce u "Prijateljima" jer su svi glumeli super i bili su jako zanimljivi i smešni,svako na svoj način. Ali Janifer je posebno simpatična :)
Evet kesinlikle. Bana günlük hayatta da samimi geliyor. O yüzden bir yemek yiyerek onu daha fazla tanımanın eğlenceli olabileceğini düşünüyorum. Ben bir ünlüye aşırı yoğun bir duygu hissetmedim. Açıkcası sadece görsel olarak gördüğüm ve ekrana yansıttığı kadarıyla tanıdığım birine aşk gibi yoğun duygular beslemek bana biraz saçma geliyor. Ama tabii ki bu bana göre geçerli, her görüşe saygı duyuyorum. :)
@Osman,iskreno da ti kažem,Džoi Tribiani mi je bio baš sladak :) Glumi ga Met Le Blank. Mada,cela glumačka ekipa u "Prijateljima" je super!
Ben Aamir Khan ile akşam yemeği yemek isterdim. Çünkü çok başarılı filmler çekiyor ve fikirlerini beğeniyorum.