Apa kamu sering...
Tidak! Aku adalah orang yang sangat pendiam dan dapat mengontrol emosi dengan sangat baik. Aku yakin emosiku aku jaga untuk selalu stabil bahkan aku tidak ingat kapan terakhir kali aku marah sampai berteriak ;;
Genel olarak sinirlendiğimde ben de küfür etmiyorum. Sinirimi kontrol edebiliyorum, karşımdakine herhangi kırıcı bir şey demiyorum ama edemediğim durumlarda genelde ağlıyorum. Ve bu özelliğimi hiç sevmiyorum.
Bilinçli olarak şaka amaçlı küfretmek sinirden küfretmeye göre bana daha iyi geldi. Çünkü ne zaman edip ne zaman etmeyeceğine sen karar verebilirsin.
Maalesef trafikte olabiliyor. Etmek istemiyorum ama bazen kendimi tutamıyorum.
Küfür etmek ne kadar kötü olsa da insan trafikte bazen o noktaya gelebiliyor. Sana hak veriyorum :)
Inače ne,ali moram da budem iskrena i da priznam da se i meni to ponekad desi u saobraćaju. Ne ponosim se time,ali u tom trenutku jednostavno bude jače od mene.
Ben de senin gibiyim @Jelena. Genellikle sinirimi kontrol edebiliyorum. Bu sayede çok nadir küfür ederim. Ancak bazen trafikte aşırı sinirlenebiliyorum. Ayrıca haksızlığa hiç gelemiyorum. O durumda da bazen minik argo kelimeler kullanabiliyorum. Ama tabii ki kullanmamak en iyisi. Keşke kendimi daha iyi kontrol edebilsem.
Razumem te u potpunosti jer isto reagujemo. Uvek se trudim da kontrolišem bes,ali nekad mi se jednostavno desi takva situacija da ne mogu. Posle se osećam loše i na neki način,budem ljuta na samu sebe što sam dozvolila da tako odreagujem.
আমি যখন ছোট ছিলাম তখন প্রচুর অশ্লীল শব্দ ব্যবহার করতাম, কিন্তু এখন আমি তা ছাড়িয়ে গেছি।
Olumlu bir değişim olmuş bence. Çünkü küfür etmeye alışınca uygun yerlerde küfür edebilmek, bazen kendini kontrol edebilmek zor bir hale gelebiliyor. Ben çok nadir argo konuşabiliyorum. O da ya trafikte oluyor ya da birine çok büyük bir kötülük yapıldığında veya biri çok büyük bir haksızlığa uğradığında çok sinirlenebiliyorum. Bu biri ben, ailem, eşim, arkadaşım veya hiç tanımadığım biri de olabilir.
Slažem se sa tobom Bengisu. Kada nam pređe u naviku da psujemo,to može biti veoma loše. Nekada čovek ni ne primeti da je opsovao,postane jako ružna navika koje se teško otarasi.
হ্যাঁ. হ্যাঁ. আমি আগে প্রচুর অশ্লীল ভাষা ব্যবহার করতাম কারণ আমার বন্ধুরা এটিকে মজার বলে মনে করেছিল এবং আমি তাদের প্রতিবারই হাসতাম। কিন্তু এখন আমি বুঝতে পারি যে আমার বন্ধুদের হাসানোর চেয়ে আমার মুখের পবিত্রতা বেশি গুরুত্বপূর্ণ।
Bence de en doğru karar olmuş Osman. Önemli olan senin ne düşündüğün, kendini nasıl görmek istediğin. Zaten arkadaşların her durumda seni sevdiği için seninle vakit geçirmek ister. Başka şeylere gerek yok. @Osman