6
2 replies
|
+2

Dünyadaki herhangi biriyle akşam yemeği yiyebilseydin, kimi seçerdin?

Translated by:

12
12
6 replies

ben jennifer Aniston ile yemek isterdim. Oyunculuğunu çok seviyorum özellikle komedi türünde çok başarılı. Çok eğlenceli bir yemek olabilir.

You must be logged

Login
8

Ben de! Onu bir aktris olarak gerçekten seviyorum ve o çok tatlı! Gerçek hayatta nasıl biri bilmiyorum ama onunla tanışmak isterim.

Translated by:

12
6
|
+1

Evet, o çok güzel. Friends'i ilk izlediğimde ona aşık olmuştum. Yıllar önceydi ve o hala çok güzel.

Translated by:

12
8

"Friends"deki tüm oyuncuları sevdim çünkü hepsi harika oynadılar ve her biri kendi tarzında çok ilginç ve eğlenceliydi. Ama özellikle Jennifer çok tatlı :)

Translated by:

12
6
|
+1

Hiçbir oyuncuya aşık olmadınız mı?

Translated by:

12
12

Evet kesinlikle. Bana günlük hayatta da samimi geliyor. O yüzden bir yemek yiyerek onu daha fazla tanımanın eğlenceli olabileceğini düşünüyorum. Ben bir ünlüye aşırı yoğun bir duygu hissetmedim. Açıkcası sadece görsel olarak gördüğüm ve ekrana yansıttığı kadarıyla tanıdığım birine aşk gibi yoğun duygular beslemek bana biraz saçma geliyor. Ama tabii ki bu bana göre geçerli, her görüşe saygı duyuyorum. :)

8

@Osman, Doğruyu söylemek gerekirse, Joey Tribiani gerçekten çok tatlıydı :) Onu Matt LeBlanc canlandırıyor. Yine de "friends"deki tüm oyuncu kadrosu harika!

Translated by:

9
9
1 reply

Ben Aamir Khan ile akşam yemeği yemek isterdim. Çünkü çok başarılı filmler çekiyor ve fikirlerini beğeniyorum.

You must be logged

Login
6
|
+2

Ben de ondan hoşlandım. O harika bir aktör.

Translated by:

9