Haksızlığa nasıl...
U životu,najviše me pogađa nepravda. Bilo da je izvršena prema meni ili prema nekom drugom. Više puta mi se desilo da me jako naljuti nepravda prema nekom drugom i da mi bude toliko žao i krivo da čak počnem da plačem. Da li i vi reagujete tako ili sam ja jedina? Kako ostati "imun" kada vidite da je neko na primer nepravedno optužen za nešto? Ja ne mogu. Uglavnom,u takvim situacijama veoma burno reagujem.
Haksızlıklar karşısında susamam. Bazen aşırı tepki verebiliyorum. bu yüzden kendimi tutmaya çalışıyorum ama bu konuda çoğu zaman başarılı olamıyorum.
Bana ya da bir başkasına yapılan haksızlıklara hep karşı çıktım. Bu yüzden başım çok belaya girdi. Örneğin, insanlar beni sık sık sert ve çatışmacı olmakla suçladı. Hatalarımdan ders aldım ve bu yüzden bugünlerde sakin bir şekilde konuşmaya çalışıyorum.
Translated by:
Dalam segi kehidupan, setiap orang merasakan ketidakadilan, sehingga ketidakadilan itu sendiri menjadi sebuah keadilan bagi semua orang. Jadi bagaimanapun ketidakadilan yang saya rasakan, saya berusaha untuk mensyukuri segala hal yang saya punya.