Hastalandığınızda...
Benim annemin de aynı bu şekilde ağrıları oluyordu. Ve üç gün geçmiyordu. Hatta ağrı kesici alsa bile bazen geçmiyordu. Doktora gitti. Sonuçlarında bir vitamin değeri çok düşük çıktı. Şuan hangisi olduğunu tam hatırlayamıyorum ama. Daha sonra takviye vitamin aldı. Ve gerçekten ağrıları önemli ölçüde azaldı. Ben de bir doktora gidip kan tahlili yaptırmanı tavsiye ederim.
Muhtemelen vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor çünkü kan testleri yaptığımda çok büyük bir D vitamini eksikliğim olduğu ortaya çıktı. Takviyeler kullanıyorum ve güneşte zaman geçirmeye çalışıyorum (bana böyle önerdiler). Umarım durumu zamanla düzelir. Bazen ilacı almama rağmen ağrı gitmiyor.
Translated by:
Aynı şey benim annemde de oldu. Bire bir aynısı. Şimdi o da D vitamini kullanıyor. Çok faydası oldu. Bir de vücut ağrıların çok oluyorsa magnezyum alırsan çok iyi oluyor. Hamilelik sırasında doktor bana tavsiye etmişti.
Benim ailemde de mümkün olduğunca ilaç almama eğilimi vardır. Bu bende de var. Mümkün olduğunca ilaç kullanmıyorum. Grip vs. gibi hastalıkları kendi bağışıklığım ile atlatmaya çalışıyorum. Çay vs. içiyorum. İşte içinde büyüdüğün aile bazı yönlerden seni etkileyebiliyor.
İlaç içmeyi sevmiyorum. Ama çoğu zaman mecbur kalıyorum. Özellikle baş ağrısında almazsam dayanamıyorum.
Evet baş ağrısı dayanılamayacak bir ağrı. Hafif bile olsa sürekli bir ağrı olduğu için dayanılmaz oluyor.