12
5 replies
|
+1

Herkese merhaba, benim adım Franco ve bir aylık öğrenimin ardından nihayet sitede kendimi tanıtıyorum! Hepinizle tanıştığıma memnun oldum. Ana dilim İspanyolca ama 9 yıl boyunca İngilizce öğrendim, bu yüzden şimdi o dilde Endonezyaca da öğreniyorum!

Translated by:

9
12
1 reply
|
+1

Daha fazlasını öğrenerek ve yazarak ilerleme kaydetmeyi dört gözle bekliyorum!

Translated by:

9

You must be logged

Login
7

Aku harap kamu mendapat kemudahan dalam pembelajaran kamu! Semoga beruntung!

9

Merhaba Franco tanıştığımıza memnun oldum. Endonezyaca öğrenmede umarım hedefine ulaşırsın. İyi şanslar.

You must be logged

Login
12
2 replies

Merhaba Franco, hoşgeldin. Endonezce nasıl bir dil? Sevdin mi? Zorlanıyor musun yoksa kolay mı? Benim de ilgimi çeken ve biraz öğrenmeye çalıştığım bir dil. :)

You must be logged

Login
12

İlginç! İspanyolca, İngilizce ve hatta Japonca'dan (tanıyabildiğim) bazı kelimeler aldığını buldum, şimdiye kadar İspanyol cümle yapılarına benziyor, ancak karmaşık bağlaç varyasyonları yok. Öte yandan, şimdilik pek çok benzer kelime, fiil ve benzeri olduğunu görüyorum, bu yüzden hatırlaması biraz zor olabilir, ama iyi vakit geçiriyorum!

Translated by:

12
12

Çok haklısın. Benim dilimle biraz farklılar gramer olarak. Ancak özellikle "M" harfiyle başlayan kelimeler aşırı fazla endonezcede. Benim de bu dikkatimi çekmişti :)

8

Zdravo Franco,dobrodošao! Nadam se da ćeš uspeti u tome što si zamislio. Želim ti sreću i puno uspeha!

You must be logged

Login
7

Hai Franco! Senang bertemu denganmu disini :)

You must be logged

Login