Merhaba! Ben Sofia...
Merhaba! Ben Sofia ve anadili İspanyolca olan biriyim. Ayrıca iyi derecede İngilizce ve Brezilya Portekizcesi biliyorum. Şu anda Endonezce öğreniyorum, oldukça zor oldu! Ama kendimi çok motive hissediyorum ve süreçten zevk alıyorum. Tanıştığıma memnun oldum!
Translated by:
Halo Sofia. Saya dari Indonesia. Saya pernah belajar bahasa Spanyol, tapi bahasa Spanyol saya tidak bagus. Ayo berteman dan mengobrol di chat.
Hoşgeldin Sofia. Çok fazla dil biliyorsun Endonezyaca neden seni zorladı, farkı ne?
It is really nice to meet you, Sofia. I hope you don't mind me asking but why are you learning Indonesian? I know learning a new language can be challenging, but it is also very rewarding and it feels awesome.
Tanıştığıma memnun oldum Osman! Gerçekten çok tatmin edici ve tam da bu yüzden tamamen yeni ve tamamen farklı bir dil öğrenmek için kendime meydan okuma fikrini sevdim. Örneğin, cümle yapılarının nasıl tamamen değiştiğini görmek, ancak bir şekilde tamamen aynı şeyi iletmek şaşırtıcı. Endonezca bildiğimden çok farklı ve onu benim için ilginç kılan da bu!
Translated by: