6
6 replies

Merhaba! Benim adım Radu ve yabancı diller hakkında (hatta daha az yaygın olanlar hakkında bile) mümkün olduğunca çok şey öğrenmek ve ayrıca bildiğim diller söz konusu olduğunda da bilgilerimi paylaşmak için buradayım.

Translated by:

12
3
1 reply

Welcome Radu!

Yes the less commonly spoken languages are oftentimes very interesting! If I could, I'd love to learn a language like Navajo or Basque! What about you?

You must be logged

Login
6

Aș vrea să învăț o limbă semitică, dar nu m-am gândit încă pe care să o aleg.

7

Hoş geldin Radu!

Translated by:

12

You must be logged

Login
12
3 replies

Merhaba, Hoş geldin Radu! Dil öğrenirken beklentin nedir? Yani iş hayatında gerektiği için mi yoksa sevdiğin için mi öğrenmek istiyorsun? Ve hangi dilleri konuşmayı istersin?

You must be logged

Login
12

Hello, welcome Radu! What are your expectations when learning a language? In other words, do you want to learn because you need it in your business life or because you love it? And what languages ​​would you like to speak?

8

Dobrodošao Radu!

6

Merhaba, Ben yabancı dili gerektiği için değil sevdiğim için öğrenmek istiyorum.

Translated by:

12
8
1 reply

Benimle aynı durumdasın. Ben de zorunda olduğum için değil dil öğrenmeyi sevdiğim için öğreniyorum.

Translated by:

12

You must be logged

Login
12

Hem Radu'ya hem sana katılıyorum. Bazen işe girmek için bir dil öğrenmek zorunda da kalabiliyoruz. Ama bu öğrenme stilinin doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü o zaman belirli bir seviyeye geldikten sonra özellikle işe girdikten sonra bir daha o dil üzerine zaman geçirmiyoruz dili geliştirmek için herhangi bir şey yapmıyoruz. Ama severek, isteyerek bir dil öğrenildiğinde daha kalıcı oluyor.

5
arb
|

Merhaba Radu, Seni burada görmek çok güzel!

Translated by:

12

You must be logged

Login
6
1 reply

Hey Radu. This is an amazing website with a lot of interesting people. I am looking forward to learning about the languages that you know.

You must be logged

Login
6

Este, într-adevăr, un site foarte interesant de pe care poți învăța ceva de la fiecare membru.